Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Hakkımızda

Stichting Gouden Paraplu / Kurumsal / Hakkımızda

01Misyon ve Vizyon

Onze stichting heeft als doel om onderlinge solidariteit te bevorderen en mensen in contact met elkaar te brengen. Onze stichting biedt hulp aan mensen op het vlak van onderwijs, opleiding, opvoeding en sociale omgang door middel van het organiseren en stimuleren van activiteiten zoals:

 • Het organiseren van lezingen en voorlichtingsavonden
 • Het organiseren van diverse cursussen.
 • Het organiseren van informatieve buurtavonden.
 • Het bevorderen van spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands.
 • Het organiseren van buurtschoonmaakacties.
 • Huiswerkbegeleiding voor leerlingen in het middelbaar onderwijs.
 • Buitenschoolse activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar.
 • Het organiseren van sport- en avontuuractiviteiten.
 • Het organiseren van activiteiten voor jongeren te helpen om een plaats te vinden in de maatschappij door:
 1. ze nuttig te maken in de maatschappij;
 2. het zoeken naar antwoorden op vraagstukken omtrent problemen als gebroken families, verslaving, identiteitsproblemen en de relatie tussen ouders en kinderen;
 3. leerlingen die problemen hebben op school met leraren of bestuur, helpen om op school te blijven en stimuleren van leerlingen om de opleiding af te maken.

Wij hebben een team van sleutelfiguren samengesteld die de jongeren kunnen ondersteunen en begeleiden.

02Het Werven van Middelen

De Stichting Gouden Paraplu verwerft haar middelen volledig door giften betaald door leden. Het bestuur beheert het vermogen van de Stichting Gouden Paraplu bepaalt de besteding van de middelen binnen de kaders die de statuten aangeven. Indien de Stichting wordt geliquideerd zal een eventueel batig liquidatiesaldo worden besteed aan een kwalificerende goeddoelinstelling dan wel ten nutte komen van het algemeen belang.

03Beloningsbeleid

SGP is een volledige vrijwilligersorganisatie. Alle functies worden dan ook op vrijwillige basis (lees: onbezoldigd) uitgevoerd. De bestuurders en vrijwillige medewerkers van de stichting ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Hüdayi Gönüldaşları’nın yanında siz de yerinizi alın.