Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Aktiviteler

Stichting Gouden Paraplu / Aktiviteler

01Voorlichtingsavonden

Ieder seizoen worden er voorlichtingsavonden georganiseerd binnen SGP, waarbij het afgelopen seizoen nog eens wordt bekeken en geëvalueerd. Aan de hand van deze evaluaties worden nieuwe afspraken gemaakt en worden (indien nodig is) de programma’s aangepast. Waar het immers om gaat is dat er kwalitatief goede activiteiten worden georganiseerd voor moslimjongeren. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomsten kunnen alle deelnemers vragen stellen en/of opmerkingen maken over het beleid van het bestuur. Kritiek en feedback wordt geregistreerd door de secretaris van het bestuur, waarna daarmee aan de slag wordt gegaan.

02Erkenning van het lichaam ’Sport en recreatie’

Niet te vergeten is dat het heel belangrijk is dat de leden naast het zwoegen ook dienen te ontspannen. Hiervoor organiseert SGP zwem- en voetbalwedstrijden. SGP is van mening dat een gezond verstand gepaard gaat met een gezond welzijn. Daarom wil SGP in de toekomst deze activiteiten blijven organiseren. Eveneens organiseert SGP recreatieve activiteiten voor de jongeren, zoals: – Stedentrip; – Museumbezoek; – Recreatieparken; – Picknick.

03Wijkverbetering

Iedere maand organiseert SGP een buurtschoonmaak in de wijk Geuzenveld-Slotermeer. Een groep van 5 à 6 jongeren maken samen met een begeleider één of meerdere straten schoon. Na het schoonmaken wordt er gepraat. Het schoonmaken is geen doel op zich, de volgende dag is het toch weer vies.
Het gaat erom dat jongeren het besef krijgen dat het vanzelfsprekend is om je eigen buurt schoon te houden. Je moet niet zomaar van alles op de grond gooien. Daarnaast is de schoonmaak ook goed voor de saamhorigheid in de buurt. Zo krijgen de deelnemers regelmatig schouderklopjes van buurtbewoners. En als laatste, de jongeren zijn bezig. Doordat ze bezig zijn met de schoonmaak, hebben ze geen tijd voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld criminaliteit.

04Lezingen

SGP geeft op zaterdag lezingen over de normen en waarden die jongeren zich dienen toe te eigenen. Zo geeft men aan hoe de jongeren zich dienen te gedragen in en buiten de samenlevingen en dat ze respect moeten tonen aan hun ouderen.

04Overige activiteiten

 • Gouden Paraplu Training Programming Application and Gaming
 • Entree training
 • Buurtschoonmaak
 • Opvoedingsondersteuning
 • Cursus Koken
 • Hulp bij invullen jaarlijkse belasting aangifte / toeslagen
 • Huiswerkbegeleiding
 • Sport en spel activiteiten
 • Ontmoetingsruimte
 • Excursies
 • Organiseren van naschoolse activiteiten

E-Posta bültenimize abone olarak etkinlik ve faaliyetlerden haberdar olabilirsiniz.